#1June 11th, 2005 · 09:53 AM
2 threads / 1 songs
2 posts
Australia
Downloaded mp3 not work
sounds like is is happening a bit

win xp SP2
not working using media player, winamp, or media player classic.
It says it requires codecs.  I live in australia... maybe we dont use the same mp3 codecs here...?
#2June 11th, 2005 · 12:56 PM
8 threads / 6 songs
46 posts
Norway
Which song is it?

I could try to download it myself. I can't really brag about beinga computer genius, but I've never heard of codecs for mp3s before.
#3June 11th, 2005 · 09:27 PM
2 threads / 1 songs
2 posts
Australia
it is all songs on the site
just dont work.  so it works for everyone else? 
it sucks cause i love some of these songs.. but i can only listen on the site.
#4June 12th, 2005 · 03:02 AM
160 threads / 88 songs
1,666 posts
United States of America
Many songs same way
Downloading the songs I have the same problem... Also I have noticed a few of the songs arent playing in the discussion thread either.. Mine for instance did not play, and at least 3 others so far are the same...
#5June 12th, 2005 · 05:21 AM
8 threads / 6 songs
46 posts
Norway
Ok, I'll check it out.
#6June 12th, 2005 · 11:06 PM
2 threads / 1 songs
2 posts
Australia
any of the mp3's i have uploaded
eg. http://forum.bandamp.com/Audio_Review/557.html
seem not to work at all.  click on the wimpy player... nothing
click download.... bandamp home page.

something's wrong...

an example of my trouble with other songs is, just randomly, though it happens to all mp3's ive tried eg. http://forum.bandamp.com/Audio_Review/380.html

I can listen in wimpy and i can download them.  they download fine.
but when i go to play them... nothing.  some error.  tried different players, different computers.  nothing.
try to open the file in a wav editing program.  nothing but static.

i'm stuck....
#7June 12th, 2005 · 11:14 PM
160 threads / 88 songs
1,666 posts
United States of America
http://forum.bandamp.com/Audio_Review/551.html  That is my song, I have tried to re-upload it 3 times and it will not play no matter..I ended up putting a link to my own web page for it... Not that my song is great.. it sucks... but I thought you may want to take a look some really good songs could get overlooked because of this problem....   
#8June 16th, 2005 · 02:29 PM
4 threads / 1 songs
28 posts
United States of America
re: re: any of the mp3's i have upl
mud wrote…

This one seems to work fine for me, as well as everyone who's reviewed it... Works fine on my GF's PC as well as my Macintosh...

I can listen to it on the web site, but I can't download it using the download button; it just redirects me to the main page.
#9June 17th, 2005 · 08:36 PM
4 threads / 1 songs
28 posts
United States of America
mud wrote…
Alright... you guys were right, it didnt work!

It should work now... 



However, for the people that it redirected to the main page, that is a problem with a firewall, or something else that blocked the refering address... not sure how to help you, because they problem is on your end.

Aye; I didn't need to download anything, but it's handy to know that was the problem.
Sorry, you do not have access to post...
Wanna post? Join Today!

Server Time: January 20th, 2020 · 9:01 AM
© 2002-2012 BandAMP. All Rights Reserved.