#1August 13th, 2005 · 11:51 AM
3 threads
5 posts
Spain
MP3 Playing and DL problem
Okay, not being able to play the MP3s may be simply because I don't know how to use the little applet, but it just says "click on an item to start", uhm.. what item?

Also, when I click the download button I simply get redirected back to the bandamp main page, no download. This was on Firefox and IE, both.
#2August 13th, 2005 · 04:04 PM
115 threads / 18 songs
1,414 posts
United States of America
as for the mp3 applet, you must click the sideways triangle button to begin playing the item.  it takes it a while to start so that it can download first

good luck!
#3August 13th, 2005 · 08:23 PM
14 threads / 12 songs
177 posts
United States of America
Problems playing MP3s
He's right. I'm having the same problem.   M
#4August 13th, 2005 · 08:25 PM
14 threads / 12 songs
177 posts
United States of America
HMMMMMM...
I just went to the "audio review" page and MP3s play from there. It seems to be only in the "new song" section on the home page that the problem happens..M
#5August 15th, 2005 · 03:35 AM
115 threads / 18 songs
1,414 posts
United States of America
....  i had the same problem last night, actually. i spoke too soon on my last post   i'm not sure what was up. it seemed to just be the new mp3s that have been uploaded within the last day or so.
#6June 10th, 2006 · 04:35 PM
24 posts
United States of America
Similar problem.
I've uploaded my first song thing here http://forum.bandamp.com/Audio_Review/2729.html
and yet when I click play, it does not work. I can listen to others' songs, it seems, but not my own. Suggestions?
Sorry, you do not have access to post...
Wanna post? Join Today!

Server Time: September 25th, 2020 · 8:30 AM
© 2002-2012 BandAMP. All Rights Reserved.