#1October 24th, 2007 · 11:01 AM
66 threads / 55 songs
697 posts
United States of America
Uploading a song
Howdy,
I've tried uploading a song several times, but it never appears on my page. I went through and counted, and I had 40 songs, so I figured I had reached my limit or something, so I deleted one but it still doesn't work. It's a normal mp3, nothing out of the ordinary, under the 10mb limit. Any ideas?
#2October 24th, 2007 · 02:15 PM
74 threads / 5 songs
441 posts
United States of America
Does it come up with any errors?

I just did a test upload, and it worked fine for me.

Maybe you could send me the MP3 via email, and I could test that specific file if nothing else works.
#3October 24th, 2007 · 03:19 PM
66 threads / 55 songs
697 posts
United States of America
Nope, no errors. It takes a long time, like it's uploading, but then just goes back to my original music page.

When I get back to my computer tonight, I'll try uploading it one more time. In case it doesn't work, go ahead and pm me your email address and I'll send it to you.

Thanks,
 - Ben
#4October 24th, 2007 · 06:34 PM
74 threads / 5 songs
441 posts
United States of America
k, let me know how it goes.
#5October 24th, 2007 · 11:33 PM
66 threads / 55 songs
697 posts
United States of America
Argh... still won't work. Should I email it?
#6October 25th, 2007 · 12:08 AM
74 threads / 5 songs
441 posts
United States of America
just sent you my email address, check your PM's
#7October 25th, 2007 · 12:47 AM
74 threads / 5 songs
441 posts
United States of America
Yeah, ok, strange... definitely having the same problem with your MP3.

Nice song, btw Listening to is as I'm working on the problem.
#8October 25th, 2007 · 02:34 AM
74 threads / 5 songs
441 posts
United States of America
k, it should be all groovy cool now.

oh, and just for fun, I upped the max-upload-size to 15MB.
#9October 25th, 2007 · 12:05 PM
66 threads / 55 songs
697 posts
United States of America
Awesome! So what was the problem anyway?
#10October 25th, 2007 · 02:51 PM
74 threads / 5 songs
441 posts
United States of America
Oh, it was just something really dumb. Chuck forgot to change a few php.ini variables when switching the server, so the max upload was set at 8MB. I was actually working on cleaning up the code for a few hours (so luckily, it didn't really take me 2 hours to figure the problem out).
Sorry, you do not have access to post...
Wanna post? Join Today!

Server Time: November 22nd, 2019 · 7:49 PM
© 2002-2012 BandAMP. All Rights Reserved.