#1November 9th, 2005 · 06:35 AM
8 threads / 4 songs
246 posts
United Kingdom
Can't view songs in battle
Hi guys.

For some reason I can't view any of the songs in the current battle.  As soon as I click on one my browser freezes up and I have to restart it.  I use Operah, but I've tried it with IE and had the same problem.  Its been happening for about a week now - I was hoping it would sort itself out, but that doesn't seem to be happening.

Cheers, Dave.
#2November 9th, 2005 · 07:25 AM
74 threads / 5 songs
441 posts
United States of America
Yeah, working on that right now... I think it's some type of database problem...
#3November 9th, 2005 · 08:47 AM
74 threads / 5 songs
441 posts
United States of America
Alright, I think it should load pretty fast now.

Let me know whether you have anymore problems..
#4November 10th, 2005 · 03:13 AM
8 threads / 4 songs
246 posts
United Kingdom
its still not working - in fact last night i could barely get on the site at all.  i dunno whats going wrong but its doing it in operah and IE.  ive tried emptying th cache and all that ... hmmmm ...
#5November 10th, 2005 · 06:26 AM
74 threads / 5 songs
441 posts
United States of America
Really? Hmm... that totally stumps me...

I hate it when things work for me, but not other members. Well, we still are having database issues, but the browse.bandamp.com pages DO work for me right now.. Perhaps once the database issues are resolved they will work for you as well.. I'm mess around with the code a bit more today, but I have no control of when the database issues are resolved (I'm a php code + design guy, I dont do any of the system administration...)
#6November 10th, 2005 · 07:07 AM
8 threads / 4 songs
246 posts
United Kingdom
ok.  dont put yourself out mud - i know you're very busy.  i'll sit tight and keep checking back.
#7November 10th, 2005 · 07:36 AM
74 threads / 5 songs
441 posts
United States of America
I did a bit of research and I think it may be because we're on a beta version of postgresql... So I'm going to try to get my sys admin to upgrade to the latest version (8.1). I'll let you know about any further progress.

BTW, is anyone else having this problem?
#8November 10th, 2005 · 07:59 AM
74 threads / 5 songs
441 posts
United States of America
Just restarted PostgreSQL, and things seem to be much faster.

I'm still planning on upgrading to the latest version, but may be a few days off.
#9November 10th, 2005 · 03:08 PM
8 threads / 4 songs
246 posts
United Kingdom
well done mud ... whatever you did - it worked!  I'll let you know if i have anymore problems.  Thanks.
#10November 10th, 2005 · 03:16 PM
74 threads / 5 songs
441 posts
United States of America
randomdave wrote…
well done mud ... whatever you did - it worked!  I'll let you know if i have anymore problems.  Thanks.

YESS! Very glad to hear that 
Sorry, you do not have access to post...
Wanna post? Join Today!

Server Time: September 29th, 2020 · 10:42 AM
© 2002-2012 BandAMP. All Rights Reserved.