#1September 30th, 2006 · 03:23 PM
117 threads / 54 songs
3,066 posts
Netherlands
LOL I just posted that about the evil smiley in it's true form - - in the Tech support forum
#2September 30th, 2006 · 08:26 PM
90 threads / 11 songs
879 posts
United States of America
Listen....when I use Firefox....I get pale gray letter script on a dark gray background.....therefore, I can't read anything on here. So I am now using IE, which seems to have normal behavior (white background with black letters)
#3September 30th, 2006 · 09:35 PM
160 threads / 88 songs
1,666 posts
United States of America
battlecat wrote…
Listen....when I use Firefox....I get pale gray letter script on a dark gray background.....therefore, I can't read anything on here. So I am now using IE, which seems to have normal behavior (white background with black letters)

  You need to empty your browser cache.... That will help it alot...

                                     JimK
#4October 1st, 2006 · 04:53 AM
117 threads / 54 songs
3,066 posts
Netherlands
Absolutely true, that worked for me too. Press CTRL+SHIFT+DEL and there ya go
#5October 1st, 2006 · 09:43 AM
90 threads / 11 songs
879 posts
United States of America
worked like a charm....thanks guys!
#6October 1st, 2006 · 04:21 PM
66 threads / 55 songs
697 posts
United States of America
yea I had the same problem... now it looks pretty sweet.

and yes, I seem to have 200 more posts than I had before...

but otherwise, everything looks great.

Server Time: April 23rd, 2019 · 1:44 AM
© 2002-2012 BandAMP. All Rights Reserved.